📢 Consultă situația repartizării studenților care beneficiază de un loc de cazare în urma etapei de redistribuiri din luna Octombrie

AMP
CIG
COM
CSIE
DREPT
EAM
ECON
FABBV
FABIZ
MAN
MRK
REI


REPARTIZĂRI STUDENȚI STRĂINI
ALTE UNIVERSITĂȚI
OCCIDENTULUI

🗓️ Eliberarea contractelor, a legitimațiilor de cazare și cazarea în cămin se va face în perioada 𝟏𝟓 – 𝟏𝟕 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, în intervalul orar 𝟎𝟖:𝟎𝟎 – 𝟏𝟔:𝟎𝟎. Contractele și legitimațiile de cazare vor putea fi ridicate de la Serviciul Cazare Studenți din Strada Frumoasă nr. 31, sala 12.

📌 În momentul ridicării contractului trebuie să prezentați următoarele 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞:
* Dovada plății;
* C.I.(buletin), în original

📌 În momentul cazării trebuie să prezentați următoarele 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞:
* copie B.I./C.I.;
* Dovada plății, în format fizic, care atestă plata regiei de 270 lei (buget) / 350 lei (taxă) pe luna octombrie;
* dacă sunteți cazat(ă) în căminele ASE și ați fost repartizat(ă) în alt cămin, va trebui să vă ridicați noul contract de cazare, să vă decazați din vechiul cămin și după aceea să vă cazați în noul cămin cu noul contract. Veți primi dovezi ale achitării plății (sau adeverințelor de scutire a plății regiei de cămin) de la vechiul cămin necesare cazării în noul spațiu.

📝 Eventualele contestații se pot depune pe adresa de e-mail contact@cazare.ase.ro în data de 𝟏𝟐.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟒 (până 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟔:𝟎𝟎). Contestația se va face prin completarea 𝐂𝐞𝐫𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐃𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐞, disponibilă pe site la secțiunea 𝐃𝐎𝐂𝐔𝐌𝐄𝐍𝐓𝐄 𝐔𝐓𝐈𝐋𝐄 și trimiterea acesteia alături de o 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐞 𝐚 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞.

⚠️ Nerespectarea termenelor de ridicare a contractelor de cazare duce automat la pierderea locului inițial ȘI a locului obținut.

Categories: Redistribuiri