CĂMINELE ASE

Traiul în București nu a fost niciodată mai simplu

Academia de Studii Economice din București oferă studenților săi cele mai bune condiții în cele 7 campusuri: Complex Moxa, Complex Belvedere Nou, Tei C1, Complex Belvedere Vechi, Complex Agronomie, Căminul Occidentului, Căminul Vitan

Vezi mai jos toate detaliile
GRADUL I DE CONFORT

Moxa D

Complexul Moxa are în componență mai multe cămine, dintre care Moxa D este dedicat studenților. Este încadrat la gradul I de confort, iar în aceeași curte vei găsi Cantina Moxa, Cabinetul Medical și Cabinetul Stomatologic. De aici și până în Piața Romană faci 12 minute pe jos.

Adresă Administrator General Baie
Mihail Moxa 11
Sector 1
Andrei Lenuța
0728 881 172
Gradul I de confort
Cămin MIXT
4 persoane / cameră
În cameră
Facilități 2 oficii
2 săli de lectură
Cabinetul Moxa - parter
Cabinetul Stomatologic - în curtea campusului
Cantina Moxa - în curtea campusului
Cum ajung? 12 minute din Piața Romană
GRADUL I DE CONFORT

Belvedere Nou A6-A8

Complexul Belvedere Nou are în componență 3 cămine (A6, A7, A8) încadrate la gradul I de confort. Acestea dispun de săli de fitness, dar și de o spălătorie de rufe. Sunt situate în apropiere de Regie, la 15 minute de la stația de metrou Crângași.

Adresă Administrator General Baie
Chibzuinței 2
Sector 6
Bardac Geta
0728 884 694
Gradul I de confort
Cămin MIXT
4 persoane / cameră
În cameră
Facilități oficiu la fiecare etaj
săli de lectură
Spălătorie de haine - în apropierea complexului
Sală de fitness - în apropierea complexului
Cum ajung? METROU (Stația Crângași/Grozăvești) + 15 minute de mers pe jos sau RATB 133 (Stația Fluviului) + 15 minute de mers pe jos
GRADELE I ȘI II DE CONFORT

Tei C1

Aflat foarte aproape de Lacul Tei, căminul Tei C1 oferă studenților Academiei de Studii Economice din București condiții decente de trai, fiecare cameră având baie proprie. Căminul dispune și de săli de lectură și oficii.

Adresă Administrator General Baie
Lacul Tei 116
Sector 2
Nae Niculae
0728 881 166
Gradele I și II de confort
Cămin MIXT
5 persoane / cameră
În cameră
Facilități săli de lectură
Cum ajung? METROU (Stația Ștefan cel Mare) + 15 minute de mers pe jos / RATB 182, 282 (Stația Maica Domnului)
GRADUL AL II-LEA DE CONFORT

Belvedere Vechi A1-A4

Nu departe de Complexul Belvedere Nou, Căminele A1, A2, A3 și A4 oferă studenților camere a câte 3 locuri. În vreme ce A1 este cămin de băieți, A2, A3 și A4 sunt cămine de fete. Adresa este Str. Cristian Pascal 27.

GRADUL AL II-LEA DE CONFORT

Agronomie C1-C2

Căminele C1 și C2 din Complexul Agronomie sunt destinate studenților ASE. Acestea dispun de săli de lectură, oficii, dar și o sală de sport, iar camerele au câte 4 locuri. Căminul C1 este de fete, iar C2 de băieți.

GRADUL I DE CONFORT

Occidentului

Foarte aproape de Piața Buzești, căminul Occidentului oferă cele mai bune condiții studenților doctoranzi ai Academiei de Studii Economice din București. Clădirea dispune de săli de lectură, oficii și un restaurant la ultimul etaj.

GRADUL AL II-LEA DE CONFORT

Vitan

Aflat pe Strada Energeticienilor, căminul Vitan găzduiește studenții străini ai Academiei de Studii Economice din București din afara Uniunii Europene. Fiecare cameră dispune de 2 locuri.