EȘTI STUDENT ADMIS LA ASE ÎN IULIE 2019? Atunci te rugăm să citești cu atenție informațiile de mai jos.

(Dacă ești student admis în sesiunea din septembrie sau de an mai mare, atunci derulează în josul paginii...acolo găsești informațiile care te interesează)

Ai aplicat online pentru un loc de cazare în perioada 12 august - 5 septembrie, așa-i?
Dacă da, atunci pe moment nu va trebui decât să stai liniștit și să aștepți rezultatele pe 20 septembrie. Se vor afișa chiar aici pe site (probabil vor fi afișate până în ora 10:00). Perioada de contestații este 21-23 septembrie (sediul Comisiei de Cazare, strada Frumoasă, nr. 31, sala 12, program: 10:00-14:00 și 15:00-19:00).

Acum vine partea frumoasă. După ce ai aflat dacă ai prins cămin, numele acestuia, camera, atunci a venit vremea să vii la sediul Comisiei de Cazare (strada Frumoasă, nr. 31, sala 12 - de la metrou Piața Victoriei mergi pe Calea Victoriei, iar la Starbucks faci dreapta, e o străduță îngustă, cu sens unic; program: 10:00-14:00 și 15:00-19:00) între 25 și 28 septembrie pentru a-ți ridica contractul de cazare. Ce presupune acest lucru? Vii în persoană la sediu, cauți sala facultății tale (o să vezi indicații afișate), intri și te întâlnești cu membrii comisiei, le prezinți buletinul în original (doar buletinul, nu e nevoie și de chitanța plății regiei), iar ei îți vor da contractul de cazare, precum și legitimația de cămin atașată.

După ce te vezi cu legitimația și contractul în mână urmează cazarea efectivă la administratorul căminului. Pentru acest lucru vei avea nevoie de contract, copie de pe buletin și chitanța aferentă plății regiei (cât, cum și unde o poți plăti găsești la rubrica TARIFE... și da, o poți plăti și înainte de a veni în București prin transfer bancar). Ai bifat toate cele necesare? (contract, copie buletin și chitanță?) Dacă da, atunci nu rămâne altceva de făcut decât să mergi la căminul unde te vei caza (adresele, numele și numerele de telefon ale administratorilor le găsești la rubrica CĂMINE). Dar fii atent că poți să te cazezi tot în perioada 25 - 28 septembrie, între orele 8:00 și 16:00, nici mai devreme și nici mai târziu.

M-am cazat, mi-am așezat lucrurile în cameră, ce mai rămâne de făcut? Mai nimic...spor în primul an de facultate! De orice vei avea nevoie legat de cazare, acest site, precum și sediul SCS (Serviciul Cazare Studenți) îți vor fi mereu de ajutor.

A...ca să nu uităm. Între 30 septembrie și 4 octombrie se poate aplica online la etapa de redistribuiri. Detalii legate de afișarea rezultatelor îți vom da noi în apropierea perioadei sau poți consulta Calendarul Studentului.

EȘTI STUDENT ADMIS LA ASE ÎN SEPTEMBRIE 2019? Atunci te rugăm să citești cu atenție informațiile de mai jos.

(Dacă ești student de an mai mare, atunci derulează în josul paginii...acolo găsești informațiile care te interesează)

Întrucât este imposibil să se organizeze două etape de cazare în același timp și pentru studenții admiși în iulie și pentru cei admiși în septembrie, studenții admiși în septembrie 2019 pot aplica pentru cazare online (pe acest site) în etapa de redistribuiri dintre 30 septembrie și 4 octombrie. Rezultatele se vor afișa însă pe data de 14 octombrie și îți poți lua contractul, iar mai apoi caza, în perioada 15-18 octombrie, dar și pe 21 octombrie. Contractul se va elibera de la sediul Comisiei de Cazare (Str. Frumoasă, nr. 31, sala 12, program: 10:00-14:00 și 15:00-19:00), iar cazarea se va efectua la administratorii căminelor respective (program: 8:00-16:00).

EȘTI STUDENT ÎN AN MAI MARE? Atunci te rugăm să citești cu atenție informațiile de mai jos.

Ai aplicat și ai primit contract în primăvara anului 2019? Atunci nu trebuie decât să te cazezi la administratorului căminului între 25 și 28 septembrie. Pentru acest lucru vei avea nevoie de contract, copie de pe buletin și chitanța aferentă plății regiei (cât, cum și unde o poți plăti găsești la rubrica TARIFE... și da, o poți plăti și înainte de a veni în București prin transfer bancar).

 

Nu ai aplicat în etapa de primăvară din martie? Aceea era etapa de cazare pentru studenții din ani mai mari.

Însă nu te panica, mai ai o șansă în perioada de redistribuiri dintre 30 septembrie și 4 octombrie. Rezultatele se vor afișa însă pe data de 14 octombrie și îți poți lua contractul, iar mai apoi caza, în perioada 15-18 octombrie, dar și pe 21 octombrie. Contractul se va elibera de la sediul Comisiei de Cazare (Str. Frumoasă, nr. 31, sala 12, program: 10:00-14:00 și 15:00-19:00), iar cazarea se va efectua la administratorii căminelor respective (program: 8:00-16:00).

Bine de menționat este faptul că în perioada de redistribuiri pot aplica studenți din toți anii (inclusiv ani suplimentari) care nu au prins cămin, care au prins și vor să își schimbe căminul / camera sau care vor să facă schimb de locuri.