Eliberarea contractelor și a legitimațiilor de cazare, respectiv cazarea în cămin se va face în perioada 11 – 15 octombrie, în intervalul orar 8:00 – 16:00 la căminul la care ați fost repartizat.

În momentul cazării trebuie să prezentați următoarele documente:

• copie B.I./C.I.;

• chitanța care atestă plata regiei de cămin pentru luna octombrie 2021;

• declarația pe propria răspundere privind respectarea prevederilor și normelor emise de autorități în vederea minimizării riscului de infectare cu virusul SARS-CoV-2, conform Anexei nr. 1 din Nota de fundamentare privind măsurile de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS-CoV-2 la momentul cazării studenților pentru anul universitar 2021-2022; (Accesează declarația)

• unul dintre documentele de mai jos:

– adeverință de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– adeverință care atestă faptul că studentul a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 180 de zile, dar pentru care au trecut mai mult de 14 zile de la data testului pozitiv;

– rezultatul negativ al unui test PCR, nu mai vechi de 72h;

– rezultatul negativ al testului antigen, nu mai vechi de 48h.

Pentru studenții care nu prezintă unul din documentele menționate, ASE București va asigura testarea rapidă în centrele din Belvedere Nou şi Moxa D. Testarea se va face in intervalul 09:00 – 14:00.

Regia de cămin aferentă lunii octombrie este de 300 lei. În cadrul căminului Occidentului, regia este de 400 LEI pentru cameră dublă și 500 LEI pentru cameră single. Aceasta se poate achita prin modalitățile de plată cunoscute. Mai multe detalii despre plată regăsiţi aici.

Intrarea în cămin se face doar în baza legitimației de cazare și a actului de identitate/pașaport.

Accesul părinților, alți însoțitori, etc. este strict interzis.

Nerespectarea termenelor de ridicare a contractelor și de cazare duce automat la pierderea locului obținut.