Comisia de Cazare a Academiei de Studii Economice din București vă așteaptă în perioada 7 – 18 mai 2018 la sala 12, Str. Frumoasă, nr. 31, pentru ridicarea contractelor de cazare pentru anul universitar 2018-2019, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 14:00 și 15:00 – 19:00 și sâmbătă, 12 mai 2018, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

 ATENȚIE!!! Pentru buna desfășurare a procesului de ridicare a contractelor, fiecărei facultăți îi este alocată o anumită zi.

 ATENȚIE!!! CONTRACTELE DE CAZARE SE VOR PUTEA RIDICA DOAR ÎMPREUNĂ CU DOVADA ACHITĂRII REGIEI DE CĂMIN PENTRU LUNA APRILIE 2018.

Ziua și data alocate facultății voastre le regăsiți aici: program-ridicare-contracte

 Studenții de la DOCTORAT își pot ridica contractele de cazare în orice zi în intervalul orar alocat celorlalte facultăți.

Nu uita:

  1. Pentru ridicarea contractului și a legitimației de cazare, trebuie să ai la tine actul de identitate și să nu ai restanțe la plata regiei de cămin (în cazul în care figurezi cu restanțe la plata regiei trebuie să prezinți chitanţele din care să rezulte plata).
  2. În situația în care nu poți ajunge personal, contractul de cazare poate fi ridicat de către o altă persoană doar cu actul tău de identitate în original.
  3. Studenţii de anul II, III licență și doctorat, II masterat, care nu îşi ridică legitimaţia şi contractul de cazare în perioada 7 – 18 mai 2018, pierd locul de cămin repartizat. În cazul în care un student nu se poate prezenta în ziua în care este programată facultatea sa, se poate prezenta şi în celelate zile cu condiţia să fie în perioada 7 – 18 mai 2018.

ATENŢIE! Conform art. 68 (Regulamentul privind reprezentarea şi activitatea socială a studenţilor) Înstrăinarea sau subînchirierea locului de cămin are drept consecinţă exmatricularea din facultate.