În cazul în care îți dorești un loc de cazare în căminele ASE, ți-ai încărcat cererea de cazare în format electronic și te regăsești pe lista cu cereri încărcate pe site-ul www.cazare.ase.ro, Comisia de Cazare te invită să participi la întâlnirea organizată pentru repartizarea locurilor în cămin.

Studenții care au mediile mai mici decât cele menționate în tabelul atasat acestui post nu se încadrează în rândul studenților care, conform unei etape preliminare de precazare, beneficiază de loc în cămin. Totuși, în urma acestei etape (de organizare a întâlnirilor cu studenții), există posibilitatea ca unele locuri în cămin să redevină disponibile pentru câțiva dintre aceștia.

De asemenea, studenții care și-au depus dosar social pentru obținerea unui loc în cămin, dar nu se regăsesc pe listă, sunt invitați să ia și ei parte la întâlnire.

Întâlnirile vor avea loc la Casa Studenților Economiști – str. Frumoasă nr. 31 (vezi cum ajungi acolo la http://bit.ly/1fgti2O).

Programul întâlnirilor cu studenții îl găsiți aici: program-1

Program doctorat: drd-site

 ATENȚIE! Pentru bună desfășurare a procesului, îți facem următoarele precizări:

  1. La parterul clădirii veți găsi informațiile referitoare la sălile în care se vor ține întâlnirile.
  2. Veniți la întâlniri doar în ziua în care este programată facultatea la care sunteți studenți!!!
  3. Nu uita să ai la tine cartea de identitate!
  4. Repartizarea locurilor în cămin se va face strict pe baza mediei de cazare.
  5. Dacă nu te prezinți la întâlnire, nu îți vei pierde locul de cămin. Vei fi cazat în funcție de opțiunile și observațiile specificate în cererea de cazare și de locurile disponibile.

 

P.S.: Consultă calendarul privind cazarea studenților în anul universitar 2018 – 2019 și noutățile metodologice la http://cazare.ase.ro/index.php/calendare/.

Pentru informații metodologice complete despre cazarea în anul 2018 – 2019 accesează http://cazare.ase.ro/index.php/metodologii/.

Consultă numărul total de locuri alocate fiecărei facultăți în fiecare cămin la: afisaj