Despre întâlnirea cu membrii Comisiei de Cazare…

 Întâlnirea cu membrii Comisiei de Cazare pentru repartizarea locurilor de cămin

În cazul în care îți dorești un loc de cazare în căminele ASE, ți-ai încărcat cererea de cazare în format electronic și te regăsești pe lista cu cereri încărcate pe site-ul www.cazare.ase.ro, Comisia de Cazare te invită să participi la întâlnirea organizată pentru repartizarea locurilor în cămin.

Aceasta va avea loc după cum urmează:

Studenții care au mediile mai mici decât cele menționate în tabelul anterior nu se încadrează în rândul studenților care, conform unei etape preliminare de precazare, beneficiază de loc de cămin. În urma etapei de organizare a întâlnirilor cu studenții există posibilitatea ca unele locuri de cămin să redevină disponibile pentru această categorie de studenți.

Întâlnirea va avea loc la Casa Studenților Economiști – str. Frumoasă nr. 31 (vezi cum ajungi acolo la http://bit.ly/1fgti2O).

 ATENȚIE! Pentru bună desfășurare a procesului, îți facem următoarele precizări:

  1. Dacă nu ți-ai depus cererea de cazare în format electronic, nu poți participa la întâlnire.
  2. Nu uita să ai la ține cartea de identitate!
  3. Repartizarea locurilor în cămin se va face strict pe baza mediei de cazare.
  4. Dacă nu te prezinți la întâlnire, nu îți vei pierde locul de cămin. Vei fi cazat în funcție de opțiunile și observațiile specificate în cererea de cazare și de locurile disponibile.

Programul întâlnirilor: mesaj-intalnire-marti_bun

Cu prietenie,

Comisia de Cazare

 

P.S.: Consultă calendarul privind cazarea studenților în anul universitar 2017 – 2018 și noutățile metodologice la http://cazare.ase.ro/index.php/calendare/.

Pentru informații metodologice complete despre cazarea în anul 2017 – 2018 accesează http://cazare.ase.ro/index.php/metodologii/.

Consultă numărul total de locuri alocate fiecărei facultăți în fiecare cămin la http://cazare.ase.ro/